Nu är det slut!

Nu är utomhussäsongen över och sista tävlingsdagen gick bra. CASH FLOW avslutade med en felfri runda och kom sexa i 120 klassen. Hon var så pigg och fin! LORD var placerad i 135 klassen, ett ynka pet i omhoppningen men det räckte till placering! LOVELY hoppade fint med två ner och samma för LILL-LADY.

CASH FLOW med sin rosett!

LORD, sista hindret i 145 klassen. Foto: johanssonjenny.se

Nu blir det tre veckors tävlingspaus innan vi kör igång med inomhustävlandet. Den här veckan kommer tävlingshästarna få ta det lite lugnt och bara gå i hagen, skritta ut i skogen och koppla av.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>